Gravide bør sikre sig, at de indtager en tilstrækkelig mangfoldighed af næringsstoffer. Alle Eqologys produkter er defineret som fødevarer, der hjælper med at holde kroppen sund. Ingen af vores produkter indeholder ingredienser på et niveau, der bør give anledning til bekymring under graviditet eller mens man prøver at blive gravide. Men det er altid en gylden regel, at vi beder patienter, gravide og personer med særlige diæter at rådføre sig med en læge, førde benytter vores kosttilskud. Denne regel gælder også for gravide og ammende kvinder i almindelighed – til trods for det faktum, at vores produkter ikke har nogen særlige advarsler for denne gruppe af kvinder. For eksempel, æteriske olier som nogle kvinder vælger helt at undgå under graviditeten. Hvis du har nogle bekymringer anbefaler vi, at du konsultere din læge eller apoteket, og vise dem ingredienslisten, før du bruger produktet. Vores ingrediens lister er tilgængelige på vores hjemmeside (bare vælge det produkt, du er interesseret i, og du vil se en knap til at klikke på

ingredienslisten).