Du:

• Du må kjøpe din første EQ Pure Arctic Oil, EQ Multichi Energy, EQ Everyday, EQ Everyday Plus, EQ Anti Age Collagen eller EQ Shake (med boks, refill, 2-pakning og 3, 4 og 12 måneders abonnement, alle smaker). Du kan selv velge hvilken type og ordre du ønsker.
  • Du betaler for din EQ Pure Arctic Oil, EQ Multichi Energy, EQ Everyday, EQ Everyday Plus, EQ Anti Age Collagen eller EQ Shake i den første kvalifiserende måneden.
  • Tre av dine kunder kjøper det samme produktet i løpet av kvalifiseringsmåneden. Den følgende måneden vil du få ditt produkt gratis. Dette gjelder også for månedene som følger, så lenge du holder deg til kravet om å ha minimum 3 kunder som kjøper EQ Pure Arctic Oil, EQ Multichi Energy, EQ Everyday, EQ Everyday Plus, EQ Anti Age Collagen eller EQ Shake – selv om dine kunder kvalifiserer seg til å få produktet sitt gratis.
  • Du kan legge til kunder under Min konto på eqology.com: Klikk på “NY 3FF VENN”.
  • Du kan registrere mer enn 3 kunder for å sikre deg et gratis produkt, selv om noen skulle trekke seg.
  • Du kan kvalifisere deg til å få mer enn 1 EQ Pure Arctic Oil, Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake gratis. Dersom du registrerer 6 eller flere kunder med Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake vil du kvalifisere deg til å få 2 produkter gratis etc. NB! Du må da først kjøpe en ekstra Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake for å få det gratis etter kvalifisering (du må kjøpe to EQ Pure Arctic Oil, EQ Multichi Energy, EQ Everyday Plus, EQ Everyday, EQ Anti Age Collagen eller EQ Shake selv for å få 2 produkter gratis den følgende måneden).
  • Du kan motta maks 5 gratis produkter per måned.
  • Du vil ikke lenger være kvalifisert til å få et gratis produkt dersom en eller flere av dine 3 kunder velger å avslutte, fryse ordren, returnere sitt produkt, ikke betaler for ordren (utgått kort/ utilstrekkelige midler), blir EQ Brand Partner eller selv kvalifiserer for å få produktet gratis.
  • For å opprettholde din kvalifisering i de følgende månedene må du motta ditt gratis produkt. Blir ikke dette sendt til deg på grunn av utgått kort eller andre årsaker, vil du ikke lenger være kvalifisert.
  • Under “ MIN KONTO” kan du følge med på din 3FF situasjon.
  • Dersom du ikke kvalifiserer deg til 3FF en måned, kan du kvalifisere deg på nytt den påfølgende måneden.