Du kan velge mellom fire forskjellige månedlige leveringsperioder. Din leveringsperiode kan endres under «Min konto». Våre leveringsperioder er som følger:

Periode 1: 1-7
Periode 2: 8-15
Periode 3: 16-23
Periode 4: 24-31

For eksempel; dersom du velger periode 3 som din leveringsperiode vil vi belaste og sende deg din pakke mellom den 16. – 23. hver måned. Pakken sendes så raskt vi har mottatt din betaling. Ønsker du å gjøre endringer på din autoordre må dette gjøres før perioden starter (i dette tilfellet før kl 23:59 den 15.).