Eqology og de aller fleste som arbeider med helse sier og mener at vi alle i den ideelle verden skulle klare å få i oss nok vitaminer, mineraler og alt det andre kroppen trenger gjennom et variert kosthold.

Realitetene er at det er ytterst få som klarer dette.  Derfor tilbyr vi våre produkter – som et tilskudd til vanlig kosthold for å sikre at brukerne av produktene våre får i seg nok av de viktige stoffene kroppen trenger hver dag.